My CMS

مسابقه‌ی طراحی لوگوی دانشکده‌ی مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر

نویسنده: ava تاریخ: 29 September 2016 دسته بندی: اخبار

آخرین اخبار

مسابقه‌ی طراحی لوگوی دانشکده‌ی مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای اولین بار به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ در حال برگزاری می‌باشد. یکی از ملزومات و نیازهای هر ارگان دولتی و هر شرکت و یا برند، داشتن لوگویی خاص و منحصر به فرد است که با توجه به ماهیت و فعالیت هر شرکت، این لوگوها طراحی شده و برای تبلیغات و همچنین مکاتبات از آنها استفاده می‌کنند.
لذا با توجه به نیاز دانشکده‌ی مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه و عدم وجود لوگویی مناسب برای این دانشکده‌ی پرافتخار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انجمن علمی دانشکده تصمیم بر برپایی مسابقه‌ای جهت طراحی لوگو و جمعآوری طرح‌ها و ایده‌ها از طراحان ماهر و همچنین علاقه‌مندان نموده است. لازم به ذکر است محدودیت سنی و حرفه‌ای و… جهت طراحی و ارسال طرح وجود ندارد.

ورود به سایت

تمام حقوق برای انجمن علمی دانشکده پلیمر و رنگ دانشگاه امیر کبیر محفوظ می‌باشد. طراحی و توسعه : مهدی اصل علی نژاد